Abonnementen

Altijd verse bloemen thuis!

De abonnementen van Lilium Bloem Design geven u een genot van fraaie creaties, de geur van bloemen, de pracht aan kleur in telkens weer een andere en unieke creatie. Bij dit abonnement krijgt u soms een mooie bos bloemen en de andere keer weer een creatie van natuurlijke materialen in combinatie met verse bloemen. Alle ondergronden en vazen krijgt u in bruikleen zodat het stuk of de bloemen het best tot hun recht komen.

Abonnementen zijn boeketten of bloemstukken in een vooraf afgesproken prijsklasse en worden bezorgd op afgesproken dagen. Zo bepaalt u of u bijvoorbeeld, wekelijks, 1x in de 2 weken of 1x in de maand een nieuw stuk wenst. Voor Made geldt gratis ophalen en bezorgen.

Wat ook leuk is, is om een abonnement cadeau te geven: bijvoorbeeld iemand krijgt een maand lang iedere week een schitterend gearrangeerde bos bloemen in een mooie (leen)vaas cadeau.

 Neem gerust contact op over de mogelijkheden en prijsklasse

Zakelijk

Versterk de uitstraling van uw bedrijf of winkel met een abonnement op professioneel bloemwerk. Zet telkens weer een nieuw levend kunstwerk op de balie of vergadertafel. Ik kan langs komen voor advies hoe de identiteit van uw bedrijf benadrukt kan worden of hoe er een prettigere omgeving ontstaat voor zowel klant als werknemer.

Een abonnement wordt in overleg afgesloten. Zo kunt u zelf bepalen hoe vaak u iets nieuws in de winkel wilt hebben. Dit kan dus bijvoorbeeld wekelijks, maandelijks maar ook eens in het kwartaal.

Neem gerust contact op over de mogelijkheden en prijsklasse.

 

Contact

Adres

Drimmelenseweg 1 
4921 SE  Made

 

Contact

Bezoek

Het atelier is alleen op afspraak geopend

6 + 12 =