Bloem & Styling

Bloemen voor in huis

U kunt bij Lilium Bloem Design terecht voor een mooi boeket bloemen in alle kleuren en stijlen. Wenst u liever een keer iets anders, iets unieks, iets speciaals, dan bent u ook aan het juiste adres. Alles is mogelijk!

Wilt u uw huis opfleuren met passend bloemstuk? Ik kom graag bij u langs om te kijken wat geschikt zou kunnen zijn in uw interieur. Zo kunt u terecht voor een bloemencreatie die mooi indroogt met eventueel kleine vaasjes zodat u wekelijks voor een paar euro een mooie, verse en unieke bloemencreatie in huis heeft. Ook is het mogelijk om een oude pot of vaas te restylen. In overleg kunnen we tot een mooie keuze komen.

U kunt uw bestelling op komen halen in het atelier of ik lever het bij u thuis. Voor Made geldt: gratis levering!

Bloemen voor winkel, kantoor of restaurant

Wilt u uw winkel, kantoor of restaurant meer uitstraling geven? Ik kom graag bij u langs voor een advies hoe u uw bedrijf nog meer sfeer kunt geven. Of hoe u een nog prettigere werkomgeving creëert voor uw medewerkers.

 

Ook kunt u mij eenmalig inhuren voor openingen, bedrijfsfeesten en aankleding op een belangrijke beurs.

Geef die opening een speciaal tintje met bloemwerk in de kleur van uw huisstijl, maak dat bedrijfsfeest nog feestelijker met bloemen, laat uw bedrijf eruit springen op die belangrijke beurs, alles kan!

 

Contact

Adres

Drimmelenseweg 1 
4921 SE  Made

 

Contact

Bezoek

Het atelier is alleen op afspraak geopend

4 + 8 =